Les delicatessen d’un jove Leo Messi, la millor manera de viure el Nadal

Les delicatessen d’un jove Leo Messi, la millor manera de viure el Nadal

Gaudeix de les delícies del crac argentí durant la seva etapa a les categories inferiors del FC Barcelona

Et fem el primer regal del Nadal. T’oferim un vídeo amb la compilació de les millors jugades i gols de Leo Messi a les categories inferiors del FC Barcelona. És una selecció exclusiva, apte només per a paladars fins, que et farà gaudir amb el millor jugador del món mentre gaudeixes en família de les festes nadalenques.

Cal recordar que el crac argentí ha tancat el 2016 havent signat 59 gols i 32 assistències, xifres que no troben comparació arreu del món. Amb el FC Barcelona, el ‘10’ ha signat un any sensacional. Entre d’altres, va assolir els 500 gols totals amb el Club -incloent amistosos- i va superar la barrera dels 100 gols en competicions internacionals. També va ser l’autor de la diana número 10.000 de la història del FC Barcelona, marcada al camp de l’Arsenal.  A banda, no s’ha cansat d’oferir recitals, com els dels dies del Sevilla i l’Espanyol.

Leo Messi és ara mateix el quart jugador de la història del FC Barcelona amb més partits jugats. En suma 551, en què ha marcat 476 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut