Osasuna – FC Barcelona: Atenció màxima per posar-hi pressió

Osasuna – FC Barcelona: Atenció màxima per posar-hi pressió

(13 hores, beIN LaLiga) El conjunt de Luis Enrique visita El Sadar amb l’obligació de tornar al camí del triomf a la Lliga que li permeti apropar-se al liderat de la Lliga

El FC Barcelona visita aquest dissabte El Sadar (13 hores), un estadi que no trepitja des de fa dues temporades, després que l’Osasuna baixés a la Segona Divisió. Els blaugranes afronten la 15a jornada de Lliga amb l’objectiu clar de pressionar el Reial Madrid i apropar-se al liderat. Després de tres empats consecutius al campionat domèstic, els de Luis Enrique arriben al duel després d’haver guanyat el Borussia Mönchengladbach en l’últim duel de la Lliga de Campions (4-0). El partit va servir per tancar la fase de grups i agafar confiança, i Arda Turan en va ser protagonista, amb un hat-trick.

Aquesta victòria va fer canviar la dinàmica de tres empats seguits entre totes les competicions i va servir a l’equip per agafar bones sensacions. El rival d’aquest dissabte, l’Osasuna, no presenta uns grans números com a local. I és que només ha aconseguit sumar dos punts de 21 possibles. Tot i els números que presenta el conjunt navarrès a El Sadar aquesta temporada, el cert és que històricament sempre ha estat un estadi complicat. En les últimes dues visites els blaugranes van aconseguir un empat (0-0) i una victòria per la mínima amb un doblet de Messi (1-2). A més, s’hi suma la necessitat que té l’Osasuna de sumar punts per sortir de la part més baixa de la classificació, fet que encara el fa més perillós.

En aquest sentit, el tècnic Luis Enrique reconeix: “Nosaltres també tenim la necessitat de sumar punts, perquè estem segons a sis punts del líder i, per tant, no és un partit qualsevol”. I ha afegit: “Els punts tenen màxima importància”. Per a aquest partit el tècnic asturià no podrà comptar amb el sancionat Neymar Jr, que, a més, té unes molèsties per una sobrecàrrega, ni tampoc amb el lesionat Jérémy Mathieu. D’altra banda, Luis Enrique ha deixat fora de la llista per decisió tècnica Masip i Aleix Vidal.

L’entrenador de l’Osasuna, Joaquín Caparrós, que es va fer càrrec de l’equip al mes de novembre, ha explicat: “Amb l’afició serem tots més forts”, i ha reconegut que hauran de tenir les idees clares en el concepte ofensiu i en el defensiu. El tècnic andalús ha convocat els següents 18 jugadors per afrontar el duel: Mario, Nauzet, Tano, Flaño, David García, Unai García, Fuentes, Clerc, Ivan Márquez, Oier, Causic, Roberto Torres, De las Cuevas, Álex, Sergio León, Oriol Riera, Rivière i Kenan. A partir de les 13 hores, el Barça sortirà amb la màxima atenció posada per assolir un triomf que li permeti pressionar el líder.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut