FC Barcelona - Borussia Mönchengladbach: Tràmit europeu per gaudir

FC Barcelona - Borussia Mönchengladbach: Tràmit europeu per gaudir

(20.45 hores, TV3 i Antena 3) Amb la classificació a la butxaca, els blaugranes tancaran la fase de grups de la Champions amb un partit que ha de servir per tornar al camí de la victòria

La fase de grups de la Lliga de Campions arriba a la seva fi amb la visita del Borussia Mönchengladbach al Camp Nou. El Barça rep el conjunt alemany amb la tranquil·litat de tenir la feina feta. I és que els blaugranes van certificar en l’últim partit, a Glasgow, la classificació per als vuitens de final com a primers del grup C. Amb l’objectiu a la butxaca, el conjunt de Luis Enrique afronta el partit d’aquest dimarts “per gaudir”. Amb aquestes paraules s’hi va referir el tècnic culer a la roda de premsa prèvia. “El partit ha de servir per gaudir d’un partit de Champions amb la nostra afició”, va assegurar.

El duel, com va reconèixer l’asturià, servirà per fer proves de sistemes de joc i per repartir minuts. Per començar, Luis Enrique no podrà comptar amb Neymar Jr ni Rakitic, tots dos sancionats per acumulació de targetes. El brasiler, a més, té unes molèsties per sobrecàrrega que li van impedir entrenar-se amb el grup en l’última sessió. En canvi, el tècnic va confirmar en sala de premsa que Leo Messi jugarà com a titular.

Novetats i descansos

Amb les dues baixes confirmades per sanció, a més de la de Mathieu per lesió, Luis Enrique ha descartat Ter Stegen i Gerard Piqué per al partit contra el Gladbach. Per completar la llista de 18 convocats, l’asturià ha citat al jugador del filial Marc Cardona, que va debutar amb el primer equip fa una setmana a Alacant.

Per la seva banda, el Borussia Mönchengladbach d’André Schubert també arribarà al partit del Camp Nou sense jugar-se res a la classificació. Els alemanys són tercers del grup –sense opcions d’assolir la segona posició- i tenen assegurada la presència als setzens de final de l’Europa League. Amb cinc punts –una victòria i dos empats-, el Gladbach n’ha tingut prou per seguir viu en competició europea.

En el duel de la segona jornada entre culers i alemanys, el Barça es va imposar al Borussia Park (1-2) gràcies a una remuntada amb gols d’Arda Turan i Gerard Piqué a la segona part. Amb aquest partit al cap, i amb la tranquil·litat dels deures fets, el Barça buscarà tornar al camí de la victòria després de tres empats consecutius.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut