Luis Suárez signa l’ampliació del seu contracte

Luis Suárez signa l’ampliació del seu contracte

El crac uruguaià ha signat aquest migdia a les instal·lacions del Club l’ampliació del seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2021

Luis Suárez ha signat aquest migdia a les instal·lacions del Club l’ampliació del seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2021. 

La seva clàusula de rescissió es fixa en 200 milions d’euros.

L’acte de signatura ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, del directiu Javier Bordas, del director executiu-CEO Òscar Grau, del director d’esports professionals Albert Soler i del secretari tècnic Robert Fernández.

Suárez, orgullós de continuar al Barça

El crac uruguaià ha expressat la seva felicitat als micròfons de Barça TV un cop ha finalitzat la signatura de l’ampliació del seu contracte: “Sóc molt feliç. És el que jo volia i també el club i per tant sento una satisfacció enorme”. “També és un reconeixement del Club al treball que estic fent”, ha sentenciat Luis Suárez.

El ‘9’ del Barça ha explicat que jugar “cada partit amb el Barça és especial” i espera “seguir gaudint i guanyant títols”. Suárez que ha destacat que “la humilitat de l’equip et fa treballar encara més” ha explicat que es queda amb el record “dels títols grupals aconseguits” i també amb aquells gols “que han servit per guanyar punts i títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut