Luis Enrique: “Haurem de generar moltes situacions de gol”

Luis Enrique: “Haurem de generar moltes situacions de gol”

El tècnic blaugrana, que creu que les vacances de Nadal li aniran “molt bé a l’equip”, és optimista de cara al partit de Copa contra l’Hèrcules

El Barça afronta aquest dimecres l’últim partit del 2016 amb el passi als vuitens de final de la Copa del Rei en joc. De cara al duel de tornada dels setzens contra l’Hèrcules, que es disputarà al Camp Nou (22 hores), Luis Enrique s’ha mostrat optimista, però al mateix temps és conscient que l’equip ha de millorar respecte de l’anada. L’1-1 del partit al José Rico Pérez deixa l’eliminatòria oberta, i el tècnic blaugrana ha afirmat que el Barça ha de millorar “molts dels aspectes del joc davant d’una defensa tancada”. “Una bona circulació”, “arribada amb gent” i “pressió per recuperar la pilota ràpid” són algunes de les claus marcades per l’asturià.

En roda de premsa, Luis Enrique ha declarat que espera un Hèrcules “replegat” i que “reduirà espais”. Davant d’això, i amb la necessitat de guanyar per seguir endavant a la Copa, el tècnic ha remarcat: “Haurem de generar moltes situacions de gol”. Un cop acabi el partit contra l’Hèrcules, l’equip tindrà uns dies de vacances per les festes de Nadal. “Tenir dies de descans sempre va bé, i més en aquests jugadors amb tants partits”, ha dit el tècnic.

L’asturià, que al 2017 només li demana “salut”, no ha volgut fer balanç de final d’any: “No planifiquem com arribar al Nadal, sinó com fer-ho al final de temporada. Per tot el que veig, sóc optimista”. Amb aquest objectiu, Luis Enrique també ha valorat en roda de premsa la gestió de la càrrega de minuts: “El repartiment de minuts és bàsic de cara al tram final de temporada, i la majoria de jugadors han disputat molts minuts d’alt nivell competitiu”.

El tècnic, que ha lloat el rendiment de jugadors com Rakitic o Neymar Jr, no ha volgut donar pistes de qui jugarà aquest dimecres. Per últim, Luis Enrique ha valorat l’inici del mercat d’hivern: “Sempre estem oberts a millorar la plantilla, tot i que no és fàcil; sempre que s’obre un mercat hi ha alguna opció”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut