Arda Turan goleja en totes les competicions

Arda Turan goleja en totes les competicions

El turc es converteix en el primer futbolista de la temporada a marcar en les quatre competicions que disputa l’equip

Són molts els noms que van ser protagonistes en el Barça-Hèrcules (7-0) de la tornada dels setzens de la Copa del Rei. Però un va destacar per damunt de la resta: el d’Arda Turan. El futbolista turc va signar el seu segon hat-trick en quinze dies -el tercer en tota la seva carrera esportiva- i s’ha convertit en el primer jugador de la plantilla a marcar en les quatre competicions que disputa l’equip aquesta temporada. Repassem ara altres dades.

  • Arda Turan suma 11 gols aquest curs, únicament superat per Leo Messi (23) i Luis Suárez (15).
  • El del ‘7’ blaugrana va ser, a més, un hat-trick perfecte: un gol amb la cama dreta, un altre amb l’esquerra i un més amb el cap, tots al segon temps.
  • Lucas Digne i Paco Alcácer van estrenar-se com a golejadors en partit oficial. Tots dos van signar contra l’Hèrcules la seva primera diana com a culers.
  • Amb ells dos ja són 15 els jugadors diferents que han vist porta en partit oficial aquesta temporada.
  • Per segon cop aquest curs Luis Enrique va alinear com a titulars els sis fitxatges de l’estiu (Cillessen, Umtiti, Digne, Denis Suárez, André Gomes i Paco Alcácer). L’altra vegada va ser contra el Borussia Mönchengladbach.
  • Luis Enrique continua amb el seu idil·li a la Copa. Ha superat les nou eliminatòries disputades amb el FC Barcelona a la competició del KO.
  • L’equip arriba a final d’any amb 74 gols marcats. És el millor registre de les tres temporades de Luis Enrique a aquestes alçades de curs. La 2014/15 va arribar a final d’any amb 68 dianes, i el curs passat, amb 69.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut