Luis Enrique: “La circulació ràpida i precisa ha estat clau”

Luis Enrique: “La circulació ràpida i precisa ha estat clau”

El tècnic ha felicitat els seus jugadors per la victòria contra el Gladbach i ha lloat les actuacions d’Arda, Aleix Vidal i Iniesta, entre d’altres

Després de la victòria (4-0) contra el Borussia Mönchengladbach en l’última jornada de la fase de grups, intranscendent quant a classificació, Luis Enrique ha elogiat l’actuació dels seus jugadors en sala de premsa. El tècnic ha afirmat que “l’equip ha estat bé en tot moment, tot i tenir un equip tancat al davant”. “Els jugadors han estat ràpids i precisos, els felicito”, ha afegit. En aquest sentit, a més, ha dit que “la circulació ràpida i precisa ha estat clau”.

Contra el Gladbach, el tècnic blaugrana ha donat descans a alguns jugadors i ha repartit minuts. Un dels que més ho ha aprofitat ha estat Arda Turan, autor del seu primer hat-trick amb el Barça. “Arda està fent molts gols. Quan juga en banda a dalt té molts recursos, i també pot jugar d’interior; m’alegro molt per ell”, ha dit l’asturià. A qui també ha elogiat ha estat a Aleix Vidal, que ha tornat a ocupar el lateral dret: “Ha estat espectacular. Té una condició física molt bona, i estic encantat amb la seva actuació”. Per acabar, el tècnic culer ha valorat el partit d’Iniesta, que ha tornat a ser titular després de la lesió: “Ha estat molt bé, aportant el que acostuma a aportar. El número de passades és indiferent”.

“Els jugadors s’han divertit, hem guanyat i el públic s’ho ha passat bé”

Un cop tancada la fase de grups amb 15 punts –cinc victòries i una derrota-, el Barça coneixerà el seu rival als vuitens de final en el sorteig del proper dilluns. Sense saber encara tots els possibles rivals, Luis Enrique ha declarat: “Estem acostumats als sortejos explosius, ja sabem que tocarà un equip dur”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut