Lozano i Dyego, els capitans

Lozano i Dyego, els capitans

Sergio Lozano cobreix la vacant que va deixar Paco Sedano com a primer capità, mentre que Dyego Zuffo serà el segon capità de l’equip

El braçalet de Paco Sedano queda en bones mans. El nou capità de l’equip serà Sergio Lozano, i el segon capità serà Dyego Zuffo. Sergio Lozano agafa el relleu de Sedano a la capitania en la que serà la seva vuitena temporada al club. Les dues últimes temporades Sergio Lozano ja feia de segon capità. En canvi, Dyego Zuffo s’estrena en la capitania en la que serà la seva sisena temporada vestint la samarreta del Barça. Els dos nous capitans han estat designats pel cos tècnic.

“Ser capità és un orgull”

Per al nou capità, Sergio Lozano, “és un orgull i un privilegi representar els valors del Barça i a tots els companys, a l’afició i a tota la gent que treballa per fer gran el Club”. “L’objectiu d’un capità ha de ser el d’ajudar a que la dinàmica de l’equip sigui bona i que tot flueixi”, explica Lozano. Per Lozano es tracta de “remar tots en la mateixa dirección”, i es marca com a objectiu “treballar fort per deixar el llistó ben alt, igual que el van deixar els meus predecessors”, diu en referència a Paco Sedano, Jordi Torras, Javi Rodríguez i Ari Santos.

Per la seva banda Dyego ha reconegut que “el braçalet és un símbol i un gran orgull, i més en un gran Club com el Barça”. El brasiler també volgut “donar les gràcies per la confiança al cos tècnic” i diu que seguirà treballant amb una “dedicació total a l’equip, com he fet fins ara”.

“Optimisme per la nova temporada”

Tant Lozano com Dyego s’han mostrat optimistes respecte a la nova temporada. Lozano diu que els jugadors ja han passat pàgina de la final de lliga i explica que l’equip torna “amb moltes ganes”. “Vam acabar amb bones sensacions tot i la derrota, que va ser cruel i injusta”, segons el capità. Mirant al futur, Lozano expressa un desig: “tant de bo puguem donar moltes alegries a l’afició”. Dyego també té “bones sensacions”. “Els nous tenen molta qualitat, tenim una gran plantilla i segur que vindran coses bones”, diu el brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut