Sergi Guerrero agafa el relleu a la banqueta del Barça de rugbi

Sergi Guerrero agafa el relleu a la banqueta del Barça de rugbi

El fins ara segon entrenador passa a dirigir el primer equip per a la temporada 2018/2019

Sergi Guerrero serà el pròxim entrenador del Barça de rugbi. Després de diverses temporades en les quals Guerrero ja ha estat molt vinculat a les tasques d’entrenador, ara l’excapità del Barça passa a dirigir la banqueta blaugrana.

Un projecte que continua

L’aposta del club per Sergi Guerrero busca seguir amb el projecte que el rugbi del Barça va iniciar la temporada passada amb l’objectiu de consolidar-se a la divisió d’honor. Amb el relleu de Guerrero a la banqueta blaugrana, l’aposta es manté, ja que Guerrero, que va compaginar la tasca de jugador i entrenador la temporada 2016/2017, ja formava part de l’staff de la passada temporada on hi tenia un paper fonamental. A més, el nou tècnic del Barça és també una aposta de la casa. Guerrero és un veterà jugador del Barça i fins i tot va arriba a ser el capità del primer equip.  

El cos tècnic del primer equip el completaran Felipe Martínez, que serà el segon entrenador, Jacob González (preparador físic), Oier Manterola (fisioterapeuta del primer equip), i Jordi Rios (delegat del primer equip).

Agraïment a Tomy García

El canvi a la banqueta arriba després que el club i Tomy García hagin acordat,  de mutu acord, que el  fins ara tècnic del primer equip no continuï la temporada 2018/2019.

El club vol agrair a García la seva feina i dedicació durant els anys que ha estat vinculat al Barça de Rugbi, tant amb el primer equip com amb la resta de categories, i li desitja molta sort en el seu futur personal i professional.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut