Mariona Caldentey: “És una pretemporada que fa molta il·lusió”

Mariona Caldentey: “És una pretemporada que fa molta il·lusió”

L’autora del gol de la final de Copa sent “bones sensacions” abans del debut a casa, el diumenge contra el Chelsea, al Miniestadi
Va acabar com a protagonista la temporada passada, gràcies a l’agònic gol a la final de Copa, i ho continua sent al nou curs, amb un doblet a l’estrena davant el SoCal FC. Abans del debut al Miniestadi davant del Chelsea (diumenge, 19.00h), Mariona Caldentey ha parlat de com es presenta el nou projecte blaugrana als mitjans propis del Club.

“Acabar amb un títol és insuperable i com ho vam fer, a nivell emocional, és el millor que ens ha passat. Guanyar una final i davant el màxim rival en totes les competicions en el darrer segon va ser un ‘subidón’ i un premi a tota la feina de tot l’any i vam acabar força contentes”.

“Ja som en pretemporada al cent per cent. Tenim moltes ganes que tot torni a començar. L’estiu i les vacances han estat llargues. Estem amb les piles carregades”.

“La Gira ha estat una experiència molt bonica, estem creixent i el Club ens ho està demostrant, està apostant per nosaltres. Estem molt contentes d’haver-la pogut fer. Ara estem recuperant-nos del ‘jet-lag’, tornant a la rutina d’equip, però molt agraïts d’haver tingut aquesta oportunitat”.

“Ja pensant en el partit de diumenge que és un amistós que fa moltes ganes, és una pretemporada que fa molt bona pinta. Intentarem treballar per tornar els resultats”.

“El balanç està sent positiu, tenim bones sensacions. És cert que [contra el SoCal] era el primer partit i hi ha moltes coses a millorar, que estem provant un sistema per tenir més recursos, però les jugadores que han vingut tenen molt nivell”.

“Tenim una plantilla llarga, és necessària per competir en les diferents competicions”.

“La Lliga és el nostre objectiu principal, que fa uns anys que no aconseguim”.

“És una pretemporada que fa molta il·lusió. Són partits que deixen una mica de ser amistosos i són una mica per demostrar que estem en el nivell. Hi haurà proves, rotacions i reparticions de minuts, però jo crec que són partits bonics de jugar”.

“Contra el Chelsea l’objectiu és agafar minuts i rodatge i mirar de competir de tu a tu a un equip que està segurament per sobre físicament dels equips d’Espanya”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut