Preparant els primers amistosos

Preparant els primers amistosos

El Barça Lassa s’estrena amb un doble compromís a porta tancada contra el Futsal Rekord polonès, el dijous al Palau i el divendres a la Ciutat Esportiva

Després d’una setmana i mitja de pretemporada ja arriben els primers amistosos per al Barça Lassa de futbol sala. Serà un doble compromís a porta tancada contra el campió polonès, el Futsal Rekord, un equip de nivell que també disputa la UEFA Futsal Champions League aquesta temporada. El primer partit entre el Barça Lassa i el Futsal Rekord està previst per aquest dijous dia 9 d’agost al Palau i serà a porta tancada i sense públic per motius logístics. I el segon partit Barça Lassa- Futsal Rekord es disputarà divendres dia 10 d’agost a la Ciutat Esportiva, també a porta tancada i sense públic.

Declaracions de Joselito

“Ja tenim ganes de jugar el primer amistós després d’uns dies d’entrenaments més físics”, reconeix Joselito. “Serviran sobretot per conèixer-nos una mica més entre tots, veure quines sensacions tenim amb els canvis que hi ha hagut a l’equip i, sobretot, seguir agafant confiança de cara al futur”, explica l’ala blaugrana.

Declaracions de Miguel Andrés   

“Els amistosos serviran per continuar integrant els nous fitxatges i anar agafant ritme de cara a la Intercontinental”, diu Miguel Andrés. Sobre el rival, el Futsal Rekord, el segon entrenador blaugrana remarca que “arriben més rodats perquè ja fa quinze dies que s’entrenen i també s’estan preparant per jugar la Champions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut