Wague signa contracte amb el directiu Silvio Elias

Wague signa contracte amb el directiu Silvio Elias

El lateral dret, de 19 anys, signa per a les properes cinc temporades amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

Moussa Wague ja ha formalitzat la signatura de contracte amb el FC Barcelona. Ho ha fet en presència del directiu Silvio Elias i ha rubricat la seva vinculació per a les properes cinc temporades. El cost del traspàs amb el KAS Eupen és de cinc milions d’euros i el jugador tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

El jugador va passar les pertinents proves mèdiques als serveis mèdics del FC Barcelona el passat divendres 3 d’agost, on va poder saludar el President, Josep Maria Bartomeu. Aquest dimecres al matí, a més del directiu Silvio Elias, també hi eren presents el mànager esportiu de futbol, Pep Segura, i els secretaris tècnics del futbol formatiu professional, Jose Mari Bakero i Guillermo Amor.

Internacional absolut amb el Senegal

En les seves dues temporades al primer equip del KAS Eupen (2016/17 i 2017/18), el senegalès va disputar 23 partits en la màxima divisió belga i 3 a la Copa Belga. A més, ha jugat en 17 ocasions play-offs de l’Europa League. Abans d’aterrar a Bèlgica, Wague va formar-se com a futbolista al Qatar, a l’Academia Aspire. Va tenir una participació destacada en el Mundial de Rússia 2018 amb el Senegal. No només va ser titular en dos partits, i en un tercer va sumar 15 minuts més, sinó que també va marcar una diana contra el Japó. Un gol que va comportar una efemèride amb la firma de Moussa Wague: ser l’africà més jove que anotava en una cita mundialista (19 anys, 8 mesos i 20 dies).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut