Arribada i entrenament a San José

Arribada i entrenament a San José

El FC Barcelona ha viatjat a primera hora d’aquest dimecres des de Dallas a San José, on s’ha exercitat a la tarda a l’Avaya Stadium, l’estadi dels Earthquakes

Jornada de viatge i entrenament per al FC Barcelona. Ben d’hora, l’equip ha sortit del seu hotel de Dallas per agafar un vol rumb a San José, l’última parada dels culers als Estats Units abans de tornar a Barcelona. Un cop a la ciutat californiana -novament amb una diferència horària de 9 hores respecte la capital catalana- l’equip ha dut a terme un nou entrenament durant la tarda.

La sessió, que ha comptat amb tots els disponibles –només Rafinha ha fet treball específic-, s’ha celebrat a l’Avaya Stadium, l’estadi dels San José Earthquakes des del 2015, l’equip de la ciutat de San José. Aquest camp se situa molt a prop de l’aeroport, i cada parell de minuts hi ha un avió que fa acte de presència a la part nord de l’estadi, que no té graderies.

Rebuda institucional

L’expedició del FC Barcelona ha estat rebuda a peu de pista per Lisa Gillmor, l’alcaldessa de Santa Clara, ciutat que acollirà l’AC Milan-FC Barcelona de dissabte. L’alcaldessa ha obsequiat l’expedició del Club amb un diploma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut