S’acaba l’stage amb sensacions positives

S’acaba l’stage amb sensacions positives

El Barça Lassa posa punt i final a l’estada de cinc dies a Andorra on s’ha progressat molt en la preparació física de l’equip i també en la integració dels 4 nous fitxatges

Punt i final a l’stage de pretemporada que l’equip ha durant cinc dies a Encamp amb un balanç molt positiu de la feina feta a Andorra. Els jugadors han suat de valent amb dobles i triples sessions d’entrenament, tot i que també hi ha hagut temps per a d’altres activitats de caire més lúdic, com una escapada a Andorra la Vella i un sopar d’equip on es va posar de manifest el bon ambient que respira la plantilla.

Declaracions de Miguel Andrés

“Han sigut uns dies intensos d’entrenaments físics en un entorn natural fantàstic i també hem treballat aspectes tàctics a la pista”, explica Miguel Andrés. “El més important d’un stage com aquest és la convivència del grup que ajuda a fer pinya i també és molt necessària per a la integració dels nous fitxatges”, diu el tècnic blaugrana. Per últim, Miguel Andrés també ha destacat “la ràpida adaptació i el bon nivell que han demostrat Dídac, Boyis, Arthur i Adri Ortego”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut