Primera sessió amb tots els disponibles

Primera sessió amb tots els disponibles

Ernesto Valverde ha pogut comptar, per primer cop, amb tots els jugadors disponibles del primer equip, mentre que Yerry Mina i Marlon han fet treball específic

La feina no s’atura a Can Barça. Els jugadors culers s’han exercitat aquest dimarts al matí al camp número 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el que ha estat el tercer entrenament de la setmana. Una sessió que ha suposat la primera on Ernesto Valverde ha pogut comptar amb tots els disponibles del primer equip, després que dilluns s’incorporessin tots els internacionals i amb el retorn dels jugadors que van disputar la gira.

A més, també han participat a l’entrenament els jugadors del Barça B Riqui Puig i Juan Miranda, els dos futbolistes del filial que més van intervenir durant la gira als Estats Units. D’altra banda, Yerry Mina i Marlon Santos han fet treball específic.

Cal recordar que aquest és l’únic entrenament que els de Valverde realitzaran aquest dimarts, mentre que dimecres els espera una doble sessió amb entrenaments a les 9.30 hores i a les 18.30 hores per continuar preparant el primer partit oficial de la temporada: la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut