Debut amb bon peu i pluja de gols contra el Futsal Rekord (11-0)

Primer test positiu amb bon rendiment dels quatre nous fitxatges i gols de Ferrao (4), Joselito, Roger, Lozano, Aicardo, Adolfo i dels debutants Arthur i Ortego

El Barça Lassa ha guanyat amb solvència i bon joc en el primer amistós de la pretemporada contra el campió polonès, el Futsal Rekord (11-0). Els blaugrana han ofert una bona imatge i han deixat bones sensacions en aquesta estrena, amb menció especial per al pòquer golejador de Ferrao, autor de 4 gols, i nota alta per als quatre nous fitxatges que debutaven al Palau: Dídac, Boyis, i els golejadors Arthur i Adri Ortego. També ha jugat els seus primers minuts com a blaugrana el jugador argentí del filial Santi Rufino.

Els blaugrana han imposat la seva superioritat des d’un bon començament i només han trigat sis minuts en inaugurar el marcador, amb un xutàs de Ferrao en jugada d’estratègia. El Barça ha dominat al rival i ha monopolitzat la possessió, amb menció especial per a Roger durant aquest primer període, autor d’un gol i dues assistències. Bona nota també per als debutants Adri Ortego, Arthur, Boyis i Dídac, que ha evitat el gol visitant amb dues aturades de mèrit frustrant els contraatacs del Futsal Rekord.

A la segona part, la tònica ha sigut la mateixa i el Barça Lassa ha imposat la seva qualitat davant d’un rival físicament més rodat. Com a prova el setè gol blaugrana, un golàs de vaselina de Ferrao que ha aprofitat una assistència amb la mà de Juanjo per executar una definició deliciosa per sobre el porter en el que ha sigut el millor gol del partit. El brasiler ha acabat marcant 4 gols, i també s’han estrenat marcant el seu compatriota Arthur i Adri Ortego. En els últims minuts també ha debut el jugador argentí del filial Santi Rufino. En resum, primer test positiu i aquest divendres segon amistós contra el Rekord per seguir amb la prepració de pretemporada.