El planter aposta per la continuïtat dels tècnics

El planter aposta per la continuïtat dels tècnics

Els 5 equips de la base mantenen l’entrenador de la temporada passada: Xavi Closas (Barça B), Pep Ruiz (Juvenil); Martí Graells (Cadet); Xesco Cugat (Infantil) i Albert Seró (Aleví)

Ja estan definits els cossos tècnics i les dates d’inici de la pretemporada dels cinc equips que integren el planter del Barça de futbol sala. El director formatiu Jordi Torras manté els primers entrenadors de tots els equips. També crida l’atenció la profunda renovació de la plantilla del Barça B forçada per la marxa de fins a 6 jugadors que fan el salt al futbol sala professional.

Barça B

El Barça B començarà el proper dilluns dia 13 d’agost i manté la dupla de tècnics formada per Xavi Closas i Òscar Alonso. El filial ha fet dos fitxatges per afrontar la propera temporada: els jugadors Jesús Sancho (Industrias Santa Coloma B) i l’argentí Santi Rufino (Pinocho Futsal). A més, passen a categoria senior els fins ara juvenils Roberto Gregorio, Juanfran, Juanjo i Àlex Lluch (porter), ja habituals del filial la temporada passada, i també Pau Recasens i Hugo Alonso. En canvi causen baixa: Albert Cardona, Oriol Santos i Miquel Feixas (Industrias Santa Coloma); Xavi Cols i Jaime Peiró (Peñíscola RehabMedic); i Luis Garcia (Antequera).

Juvenil

Segueixen la dupla de tècnics integrada per Pep Ruiz i Albert Calonge, mentre que s’incorporen el delegat Roger Bonet, que va jugar 15 temporades al planter, i la fisioterapeuta Maialen García, que ve del futbol formatiu. L’equip comença la pretemporada el dilluns dia 13 d’agost, igual que el filial.

Cadet

Segueix el primer entrenador Marí Graells i s’incorpora Guillem Puchal, que estava a l’Infantil. L’equip començarà la pretemporada el dimecres dia 22 d’agost.

Infantil

Segueix el primer entrenador Xesco Cugat i s’incorpora Sergi Altisent, fins ara al Juvenil fent funcions de delegat. L’equip començarà la pretemporada el dilluns dia 27 d’agost.

Aleví

Segueix el primer entrenador Albert Seró, amb Adrià Tomàs d’ajudant. L’equip començarà la pretemporada el dimarts dia 28 d’agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut