Els més joves gaudeixen de la primera edició del Torneig de Bàsquet per a socis

Els més joves gaudeixen de la primera edició del Torneig de Bàsquet per a socis

Èxit d’aquesta iniciativa de l’Àrea Social del Club que ha comptat amb la participació de 60 jugadors al Palau Blaugrana

Avui dilluns 2 de gener ha tingut lloc al Palau Blaugrana la primera edició del Torneig de Bàsquet per a socis, amb la participació de 60 nois i noies que s’han dividit en dues categories i que han gaudit d’una inoblidable jornada de bàsquet i de sentiment barcelonista, en un ambient alegre i festiu.

El torneig, impulsat des de l’Àrea Social del FC Barcelona, ha comptat amb la participació de nou equips en la categoria gran i vuit en la dels petits, i s’ha desenvolupat segons la modalitat 3x3, amb diferents partidets que s’han repartit en tres cistelles situades sobre la pista del Palau Blaugrana. Cada equip ha estat integrat per 3 o 4 jugadors i han jugat un mínim de quatre partits.

Els jugadors han sortit del túnel de vestidors acompanyats de l’himne del Barça i la part central de la graderia ha estat ocupada pels pares, familiars i amics dels jugadors, que han gaudit també d’aquesta matinal de bàsquet.  

Guanyadors i premis

A la categoria de “grans”, nascuts els anys 2004, 2005 i 2006, el guanyador ha estat l’equip Dueñas, format per Alex Sanmartí, Miguel Bernard, Pedro Rodrigo i Toni Fernández, mentre que a la categoria dels “petits”, nascuts els anys 2007, 2008 i 2009, el primer classificat ha estat l’equip Claver, integrat per Adrià Roig, Arnau Roig, Pol Garcia i Joan Prat.

Els membres dels equips guanyadors han tingut com a premi poder presenciar un partit de la Lliga Endesa del primer equip del Barça Lassa des de la fila “0”, a peu de pista del Palau Blaugrana. Tots els participants, socis del Club o membres de la FCBEscola de Básquet,  han estat obsequiats amb una medalla i un kit de regal, així com amb les dues samarretes del torneig.

Aquest torneig cal emmarcar-lo dins de les activitats nadalenques organitzades per l’entitat i com una acció de fidelització a l’apropar els joves socis entre 6 i 14 anys a les instal·lacions del Club a través de la pràctica esportiva i del coneixement de les seccions. La resposta i l’organització d’aquesta primera edició s’ha saldat de manera excel·lent i la intenció és que es consolidi dintre del calendari nadalenc del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut