FC Barcelona Lassa – Divina Seguros Joventut: El Júnior, campió amb contundència a l’Hospitalet! (74-58)

FC Barcelona Lassa – Divina Seguros Joventut: El Júnior, campió amb contundència a l’Hospitalet! (74-58)

Amb molta superioritat i Marjanovic (23) i Velicka (15) com a màxims anotadors, els blaugranes s’han endut el prestigiós torneig

El FC Barcelona Lassa Júnior s’ha proclamat aquest diumenge campió del Torneig de l’Hospitalet 2017 en imposar-se en el derbi a la final contra el Joventut de Badalona (74-58). Els nois d’Alfred Julbe han fet un gran paper durant tot el cap de setmana i s’han endut el títol en una gran final. Andrija Marjanovic, amb 23 punts, ha estat el jugador més destacat del Barça Lassa, i ha estat ben acompanyat de Velicka (15) i Zizic (12). A la final hi han assistit, entre d’altres, el capità del primer equip, Juan Carlos Navarro, el tècnic Georgios Bartzokas i el mànager de la secció, Rodrigo de la Fuente.

Després d’un primer quart igualat, els blaugranes han obert la primera gran diferència al marcador al segon període (29-22). A cop de triple, el Joventut ha retallat la diferència, però un parcial de 7-0 ha tornat l’avantatge culer per anar al descans amb un clar 43-31. En tornar dels vestidors, els nois de Julbe han trencat definitivament el partit. El 20-4 del tercer quart ha sentenciat la victòria, i l’últim període només ha servit perquè els badalonins maquillessin el marcador final. Finalment, el capità Sergi Martínez ha aixecat el trofeu de campions a l’Hospitalet.

Torneig immaculat

Des de l’any 2011 que el Barça Lassa no podia aconseguir el títol a l’Hospitalet, el 7è de la seva història en aquest tradicional torneig. Per aconseguir-ho els d’Alfred Julbe han superat l’Olimpija de Ljubljana (79-56), l’Alba de Berlin (81-59) i l’Herbalife Gran Canària (68-61) a la fase prèvia, mentre que a les semifinals van derrotar l’amfitrió, el Torrons Vicenç l’Hospitalet, per 71-54.

Cal destacar, a més, que Sergi Martínez ha estat escollit com l’MVP del torneig gràcies als seus 12,4 punts, 6,2 rebots i 15,6 de valoració mitjana durant tot el torneig.

El pròxim repte dels de Julbe serà a Istanbul, del 18 al 21 de maig, en la que serà la defensa del títol de l’Eurolliga júnior aconseguit el curs passat a Berlin.

David Font, millor triplista

Durant el matí d’aquest diumenge, abans de la jornada final del torneig a l’Hospitalet, s’ha celebrat el concurs de triples, que aquest any ha tingut guanyador blaugrana. David Font s’ha imposat als seus competidors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut