FC Barcelona Lassa – Moritz Vendrell: No hi ha dos sense tres

FC Barcelona Lassa – Moritz Vendrell: No hi ha dos sense tres

(19.30 hores, Barça TV) L’equip de Ricard Muñoz inicia la segona volta de l’OK Lliga després d’haver superat amb èxit els enfrontaments contra el Liceo i el Porto al Palau Blaugrana

El mes de gener avança a ritme de victòries i de grans partits al Palau Blaugrana. Aquest dissabte (19.30 hores, Barça TV i OK Liga TV) el Barça Lassa rep el Moritz Vendrell amb la voluntat de mantenir la mateixa dinàmica guanyadora que ha permès superar el Liceo (2-1) i el Porto (3-1). El líder de la competició regular, amb cinc punts més que el Vic, s’enfronta al sisè classificat, un rival que, segons Ricard Muñoz, “és molt difícil de batre”. “És un equip molt intens, equilibrat i amb molts arguments en atac”, afirma el tècnic.

El duel contra els tarragonins significa el primer enfrontament de la segona volta de l’OK Lliga, després de sumar, fins ara, 13 victòries i només un empat i una derrota. “L’equip està amb confiança i seguretat, hem començat l’any amb bon peu davant dos rivals de màxim nivell”, expressa Ricard Muñoz.

Sergi Fernández: “El Vendrell és un equip molt valent”

En l’enfrontament que va donar el tret de sortida a la competició (2-3) el Vendrell va avançar-se amb un gol de Jordi Ferrer, i Bargalló, Barroso i Gual van oferir una remuntada que no va poder impedir la diana d’Eloi Mitjans. Sergi Fernández, sota pals, va ser providencial i va aturar tres faltes directes. El mateix Xenxo assegura: “El Vendrell és un equip molt valent, que vindrà a donar la cara. Ho haurem de fer molt bé perquè no se’ns escapin punts”.

Sergi Fernández també ha declarat davant els mitjans de comunicació que “aquest més de gener és un dels més durs i importants”. I ha destacat que contra el Liceo i el Porto es va començar perdent i que “els dos partits es remunten gràcies a l’afició”. “Ho continuarem donant tot”. I, ja se sap, no hi ha dos sense tres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut