Insígnies d’or per cinquanta anys de fidelitat blaugrana

Insígnies d’or per cinquanta anys de fidelitat blaugrana

El vicepresident primer Jordi Cardoner presideix, a la Llotja President Suñol, l’homenatge a 24 socis que es van vincular al Barça l’any 1966

La Llotja President Suñol del Camp Nou ha estat aquest vespre escenari d’un nou acte d’entrega d’insígnies d’or a 24 socis que es van vincular al Club l’any 1966, i celebren aquesta temporada els seus cinquanta anys de socis blaugrana.

L’acte ha comptat amb la presència del del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner. Aquest ha estat el cinquè lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada dels dotze que estan programats per entregar les seves insígnies al total de 369 socis que compleixen el seu 50è aniversari com a membres del Club.

Entre els socis que han rebut avui la insígnia d'or es trobava Elvira Pou, membre de la Comissió de Penyes del Club, que ha vingut acompanyada pels seus familiars i amics, entre els que es trobaven alguns representants de diferents penyes de Barcelona.

Jordi Cardoner ha saludat els socis homenatjats i els ha fet entrega dels seus guardons, en una recepció que ha permès als socis i familiars acompanyants conèixer la Llotja del Camp Nou, i al mateix temps poder contemplar una visió diferent de l’Estadi, en un moment que es troba buit i respira tranquil·litat.

Abans de visionar-se un vídeo amb alguns dels moments més emblemàtics d’aquests darrers 50 anys, Jordi Cardoner ha recordat alguns aspectes de l’any 1966 relacionats amb el Barça, quan els 24 socis es van vincular al Club. Aquell any va veure la primera edició del Trofeu Joan Gamper, es va guanyar la Copa de Fires, competició en la que es va eliminar l'Espanyol en l'únic enfrontament de la història entre els dos equips en una competició europea, i es va enderrocar l’antic camp de Les Corts i es va vendre el solar que ocupava.

Finalment, el vicepresident barcelonista ha agraït el suport dels socis assistents i la seva constància durant tots aquests anys: “Us volem donar les gràcies perquè, en aquell moment de crisi, tots vosaltres vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club tant en l’àmbit esportiu com en el social”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut