L’Infantil A estudia cada dia a Senegal

L’Infantil A estudia cada dia a Senegal

Els jugadors de Carles Martínez fan classe amb Rubén Bonastre, responsable de l’Àrea educativa de la Residència Masia, durant l'stage per no perdre el ritme de l’escola i tornar el proper dissabte amb tots els deures fets

Quan es va presentar el Departament d’Acció Educativa de Masia 360 es va assegurar que en les competicions que tinguin una durada mínima d’una setmana, un pro­fessor de suport formarà part de l’ex­pedició per poder ajudar els nostres esportistes a no perdre el ritme de les classes i a fer tots els deures que se’ls ha posat a l’escola. Doncs bé, aquesta promesa ja és una realitat. L’Infantil A de Carles Martínez ha viatjat a Senegal, on realitza un stage d’hivern convidat per l’Academia Aspire, acompanyat per Rubén Bonastre, responsable de l’Àrea educativa de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort, per no perdre el ritme de l’escola i tornar amb tots els deures fets.

Ahir, abans de dinar, ja es van posar a estudiar a la sala de conferències que els hi van habilitar a l’hotel de concentració i avui tornaran a repetir la experiència durant el matí. Rubén Bonastre, ajudat per tot el cos tècnic, ha recordat un per un a tots els nois quines són les matèries que han d'estudiar i els hi ha resolt els dubtes que poden tenir de cada matèria. El defensa Arnau Ollé té que estudiar, per exemple, matemàtiques, llegir i fer les activitats de llengua castellana i, com no, català. Un altra defensa, Teo-Surafel Bernardo, ha de preparar el control de naturals i de llengua castellana, llegir i fer esquemes de català i preparar els exàmens de matemàtiques i geografia i història. “L’experiència és molt positiva. Tot el cos tècnic està implicat en la iniciativa i els nois al treballar tots junts en grup aprofiten més el temps. Tothom tornarà a Barcelona el proper dissabte amb els deures fets”, assegura Rubén Bonastre. L’Infantil A juga aquesta tarda el primer dels dos partits amistosos contra l’Aspire Football Dreams.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut