“Al Senegal hem viscut una experiència humana impressionant”

“Al Senegal hem viscut una experiència humana impressionant”

Carles Martínez, entrenador de l’Infantil A, va visitar ahir l’Hora B de Barça TV amb Rubén Bonastre, responsable pedagògic de la Residència Masia, per parlar de l’estada d’hivern que els joves jugadors blaugrana van fer la passada setmana al país africà

Carles Martínez i Rubén Bonastre, entrenador de l’Infantil A i responsable pedagògic de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort, respectivament, van explicar ahir al programa Hora B, de Barça TV, l’stage d’hivern que els joves jugadors blaugrana van fer la setmana passada al Senegal convidats per l’Academia Aspire. “Hem viscut una experiència humana impressionant. Molts pares m’han dit que el seu fill ha après més en una setmana que en un any d’escola”, va assegurar l’entrenador de l’Infantil A.

L’stage es va tancaren l'àmbit esportiu amb una derrota (3-2) i un empat (1-1) contra l’Aspire Football Dreams, però el resultat, amb nois físicament més forts i de més edat, era el de menys. “El més important en aquest viatge ha estat el fet que no hem anat a veure l’Àfrica sinó que hem anat a conviure amb ells, amb la seva gent, amb la seva cultura. Hem visitat escoles rurals, poblats, orfenats, mercats de peix, mercats artesanals i hem jugat a futbol al carrer amb moltíssims nens i nenes que ens trobàvem. Hem viscut una experiència única”, va explicar Rubén Bonastre.

Cada dia feien deures

En l'àmbit acadèmic, i seguint les directrius marcades des de Masia 360, tant Rubén Bonastre com la resta del cos tècnic es van encarregar que tots els jugadors de l’Infantil A tornessin a Catalunya amb els deures de l’escola fets. “Cada dia ens tancàvem en una sala de conferències que ens va cedir l’hotel i estudiàvem, com a mínim, una hora. Cap d’ells ha perdut el ritme d’escola”, va comentar el responsable educatiu de la Residència Masia. “Hem marxat de l’Àfrica amb la idea que són feliços, que a la vida pots tenir més o menys, però això no t’ha d’impedir ser feliç. I ells ho són”, ha conclòs Carles Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut