Jornada de formació amb els taxistes

Jornada de formació amb els taxistes

El Servei d’Atenció a les Famílies i l’Entorn organitza aquestes trobades periòdiques amb els taxistes que donen servei al Club per anar tots ben alineats en l’educació dels esportistes

El passat dijous es va fer a l’auditori de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort una Jornada Formativa de Competències Emocionals amb l’equip de taxistes, 41 en total, que donen servei a Masia 360. La jornada va ser un èxit i va complir amb escreix l’objectiu d’anar tots alineats en l’educació dels esportistes.

El Servei d’Atenció a les Famílies i l’Entorn, departament que depèn del Servei d’Atenció Integral a l’Esportista, ofereix a les famílies i a tots els professionals que envolten als esportistes la possibilitat de tenir un paper actiu. Des de Masia 360 es donen les eines i els recursos necessaris per a l’educació dels esportistes en un entorn esportiu i competitiu com és el Barça. L’Objectiu del Servei d’Atenció Integral a l’Esportista es que l’esportista no estigui mai sol. La finalitat és el llegat que Masia 360 vol proporcionar a tots els seus esportistes: la millora del talent per a l’èxit professional i esportiu, i el creixement humà per convertir-se en una gran persona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut