Cedric Sorhaindo, tricampió mundial d’handbol

Cedric Sorhaindo, tricampió mundial d’handbol

El blaugrana suma tres títols mundials des que pertany al Barça d’handbol

Des de l’arribada al FC Barcelona d’handbol la temporada 2010/11, Cedric Sorhaindo no ha parat de créixer. Si a Qatar 2015 es convertia en el primer jugador a guanyar dos mundials mentre vestia la samarreta blaugrana, ara ha assolit el tercer mundial amb França, mentre és jugador blaugrana.

Amb el triomf de França davant de Noruega, els també blaugranes Mem i N’Guessan s’afegeixen a la llista de blaugranes que han estat campions del món de seleccions durant el seu periple blaugrana.

Els blaugranes, campions del món

El primer jugador blaugrana que es va proclamar campió del món va ser el porter de l’antiga Iugoslàvia Zlatan Arnautovic l’any 1986 i un altre porter, el suec Tomas Svensson, va ser el següent l’any 1999.

David Barrufet, Iker Romero i Fernando Hernández van ser campions amb la selecció espanyola l’any 2005. Sorhaindo va pujar a dalt de tot del podi el 2011, el 2015, conjuntament amb el llavors blaugrana Karabatic, i el 2017 amb Mem i N’Guessan, companys del Barça Lassa.

L’any 2013, amb el Mundial jugat a Espanya, Sterbik, Montoro, Rocas, Tomás, Entrerríos, Sarmiento i Viran Morros van ser els barcelonistes a pujar a dalt de tot del podi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut