Jornada d’educació emocional dels esportistes de la Masia

Jornada d’educació emocional dels esportistes de la Masia

Els residents han visitat avui les instal·lacions de la Granja de Santa Maria de Palautordera, on han treballat vincles com la confiança, la coherència i la responsabilitat per sentir-se units com si fossin una família

Interessant matí el que han viscut els esportistes de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort a les instal·lacions de la Granja de Santa Maria de Palautordera. Els residents han participat en una jornada d’educació emocional en què han treballat vincles com ara la confiança, la coherència i la responsabilitat per sentir-se tots units com si fossin una família. “Avui hem vingut a la Granja perquè busquem que hi hagi una gran cohesió de grup entre els nois que viuen a la Residència. Volem que sentin que formen una gran família on la convivència sempre és més fàcil si treballem en equip i tots anem units”, ha explicat Sergio Vallecillo, responsable de la gestió de la Residència Masia. Aquesta activitat s’emmarca dintre del programa d’educació emocional del Servei d’Atenció Integral a l’Esportista de Masia 360.

“Els nois de la Masia són un grup de joves esportistes que viuen lluny de la seva família. És per aquest motiu que l’activitat d’avui està centrada a aconseguir fer pinya, que no se sentin sols, que es coneguin tots millor entre ells, que tinguin confiança els uns amb els altres, i que puguin sentir que formen una família”, ha comentat Cristina Gutiérrez, directora de la Granja. Els nois han treballat quatre circuits: han creat vincles entre ells amb l’ajuda dels cavalls, han treballat què ensenyen i què amaguen de la seva personalitat al teatre, han après a confiar en el company a l’espai Indiana Jones de les tirolines i han descobert que existeixen camins plens de sentits i sentits que obren camins a l’espai ‘sentim els sentits’. L’activitat ha estat dirigida als residents de la Masia entre 12 i 16 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut