Umtiti: “He vingut al millor club per guanyar títols”

Umtiti: “He vingut al millor club per guanyar títols”

El central francès s’ha mostrat content amb l’equip, amb els companys i també amb la ciutat de Barcelona

Només fa mig any que Samuel Umtiti va arribar a Barcelona, però des del primer moment el central francès s’ha mostrat totalment adaptat tant al Club com a la ciutat. Un jugador amb clar ADN Barça, que s’ha guanyat l’estima dins del vestidor però també fora. Un central ràpid, amb gran sortida de pilota, contundent i amb bon joc aeri. Sens dubte té totes les condicions per triomfar al Camp Nou, i així està sent.

En una entrevista als mitjans del Club, Umtiti ha parlat de la seva arribada al FC Barcelona, i ha assegurat que “és el millor club del món i amb els millors jugadors; l’equip amb més exigència, que és el que buscava per poder guanyar títols”. A més, ha destacat que se sent “totalment adaptat a l’equip”: “Els companys són fantàstics i el Club és excepcional”. “La ciutat? M’agrada molt, el clima és ideal i la gent, molt agradable”, ha afegit.

El francès també ha volgut recordar el moment del seu fitxatge: “Era com un somni fet realitat, l’arribada al Camp Nou per firmar el contracte va ser un dels millors moments de la meva vida. Durant els dies posteriors anava intentant assimilar el que estava passant i posar-me nous reptes”.

Quant a la seva vida privada, el jove central ha destacat algunes de les seves aficions, com “les sèries, les pel·lícules, la música o les consoles”. “Crec que la música permet unir molt les persones, sobretot dins del vestidor, on sempre tenim molta alegria i connexió”, ha afegit.

També ha parlat de la seva família, de la qual destaca la seva mare com a part fonamental en la seva carrera com a futbolista: “Per a ella era molt important que estudiés, el seu rigor em va ajudar molt. Fins que no feia els deures no podia anar a entrenar-me. A més, la meva mare es va treure el carnet de cotxe per poder dur-me als entrenaments de l’Olympique de Lió”. No et perdis l’entrevista completa en el vídeo

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut