Preparació festiva per a la Copa del Rei

Preparació festiva per a la Copa del Rei

El Barça ha completat la tradicional sessió de portes obertes de cada inici d’any per seguir preparant la visita a San Mamés d’aquest dijous

El FC Barcelona ha completat aquest dimarts un entrenament diferent. Com és ja tradicional cada inici d’any, els blaugranes s’han exercitat davant del públic en la sessió de portes obertes que s’ha celebrat al Miniestadi. Amb les graderies plenes i un ambient festiu, els homes de Luis Enrique han seguit preparant el primer partit del 2017 contra l’Athletic Club corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei.

Després que aquest dilluns es completés el grup amb la reincorporació de Luis Suárez, Leo Messi, Neymar Jr i Javier Mascherano, l’equip ha fet la segona sessió de l’any amb el partit a San Mamés a l’horitzó. Luis Enrique ha dirigit un entrenament de caràcter festiu però en què l’equip ha mantingut la intensitat habitual per preparar un desplaçament molt exigent. El duel d’aquest dijous (21.15 hores) inaugurarà el 2017 del Barça.

L’equip farà un últim entrenament aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en una sessió prevista per a les 11 hores, abans de viatjar a Bilbao el dijous al matí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut