Ter Stegen és la novetat per viatjar a Sevilla

Ter Stegen és la novetat per viatjar a Sevilla

L’alemany ha entrat en la convocatòria de 18 jugadors per jugar contra el Betis en el lloc de Masip respecte de l’últim partit de Copa

El Barça ha completat aquest dissabte l’últim entrenament previ al partit de Lliga contra el Betis just abans de viatjar cap a Sevilla. Els blaugranes s’han exercitat al camp número 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar els últims detalls del partit que es disputarà aquest diumenge a l’estadi Benito Villamarin (12 hores, beIN LaLiga). Luis Enrique ha dirigit una sessió amb els jugadors disponibles del primer equip, i en acabar l’equip es dirigeix cap a la capital andalusa.

En acabar l’entrenament, el cos tècnic ha comunicat la llista dels 18 jugadors que es desplacen a Sevilla. Una convocatòria marcada, de nou, per les baixes. I és que Luis Enrique –que abans de la sessió ha comparegut en roda de premsa– no pot comptar amb Iniesta, Sergio i Rafinha, per lesió. Així, Jordi Masip és l’únic jugador descartat per decisió tècnica. En el seu lloc ha tornat a entrar Marc-André ter Stegen, absent en l’últim partit de Copa del Rei contra la Reial Societat.

Així doncs, la convocatòria completa la formen: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Denis Suárez, Arda Turan, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

El Barça afronta el partit contra el Betis tres dies després de confirmar l’accés a les semifinals de la Copa del Rei i just abans de disputar l’anada de la penúltima ronda de la competició del KO contra l’Atlètic de Madrid.

A causa de l’horari del matx (12 hores), el Barça ha viatjat a Sevilla el dia anterior. Així, l’expedició blaugrana, en acabar l’entrenament, s’ha dirigit de la Ciutat Esportiva a l’Aeroport del Prat. Des d’allà, a les 19 hores, l’avió que ha dut l’equip s’ha enlairat i ha aterrat a la capital andalusa després d’uns 90 minuts de vol. Els directius del Club Javier Bordas, Pau Vilanova, Jordi Calsamiglia, Emili Rousaud i Oriol Tomàs han completat l’expedició que s’ha desplaçat a Sevilla

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut