Luis Enrique: “El Camp Nou ha de ser un factor determinant”

Luis Enrique: “El Camp Nou ha de ser un factor determinant”

El tècnic asturià espera que l’Estadi estigui ple per empènyer l’equip a superar l’eliminatòria de vuitens davant l’Athletic Club

 

El Barça afronta aquest dimecres la primera remuntada de la temporada. Serà davant l’Athletic Club en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Els blaugranes, que van caure per la mínima a San Mamés (2-1), necessiten guanyar el partit per passar a la ronda següent de la competició del KO. La plantilla és del tot conscient de la dificultat del partit i per això Luis Enrique espera que l’afició ompli l’Estadi: “El Camp Nou ha de ser un factor determinant. Considero vital el suport de l’afició i espero que vingui un gran nombre d’aficionats per tenir el reforç que necessitarem”.

El tècnic asturià ha assegurat que s’espera l’Athletic de sempre i que segur que “pressionaran a dalt perquè forma part de les seves característiques”, independentment del resultat de l’anada. “Sabem que tenim un resultat desfavorable, però el fet de saber que marcant un gol tornem a estar per sobre de l’eliminatòria, ens dóna la confiança necessària per afrontar el partit”, ha reconegut Luis Enrique, que també ha explicat que el seu equip “ha de ser molt efectiu, precís i, sobretot, millorar el percentatge de sortides de pilota per superar la pressió asfixiant de l’Athletic Club”. I ha afegit: “Convé gaudir d’aquest tipus de partits, que són molt atractius. A més, hi haurà una tensió en l’ambient necessària, que la marca el resultat de l’anada, i estic convençut que es veurà un espectacle en concordança amb la competició”.

Sobre la dinàmica de resultats amb què el Barça arriba al duel, Luis Enrique ha explicat que per ocasions i per joc han merescut més que l’Athletic i el Vila-real, però “el futbol és un esport preciós que, a vegades, pot premiar un equip que generi poc i acabi guanyant”. Però ha puntualitzat: “Això no vol dir que nosaltres no haguem de millorar el nostre rendiment”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut