El Camp Nou, escenari de grans resultats al gener

El Camp Nou, escenari de grans resultats al gener

Els blaugranes acumulen 13 triomfs consecutius a la Lliga al Camp Nou durant el primer mes de l’any

El FC Barcelona manté una bona relació amb els partits de Lliga que disputa al Camp Nou durant el mes de gener. Amb Luis Enrique a la banqueta els blaugranes compten els seus partits per victòries, sumant un total de 13 triomfs consecutius des que el Vila-real va obtenir un punt el 2009. Els registres parlen per si sols: 26 victòries i dos empats en els darrers 28 enfrontaments. L’última victòria visitant va ser a càrrec del València –el 18 de gener del 2003- després d’imposar-se per 2-4 en l’últim partit de Van Gaal com a entrenador blaugrana.

23 són els rivals que han visitat el Camp Nou al llarg d’aquesta trajectòria, sent l’Athletic Club i el Racing de Santander els equips que s’han enfrontat –tres cops cadascun- en més ocasions davant els blaugranes. Precisament, els bascos van sumar un punt en la seva visita el curs 2003/04. Des de llavors va començar una ratxa de triomfs –momentàniament aturada el 2009- que s’ha consolidat amb l’arribada del tècnic asturià a la banqueta del FC Barcelona.

En la seva primera temporada l’equip de Luis Enrique es va imposar per 3-1 a l’Atlètic de Madrid. Ja el curs passat es van produir tres victòries en tres partits: 4-0 davant el Granada, 6-0 contra l’Athletic Club i, novament, victòria contra l’equip de Simeone per 2-1. Las Palmas serà l’únic rival que visiti el Camp Nou –en Lliga- durant el primer mes de l’any. Seran capaços, els blaugranes, de mantenir aquesta trajectòria? 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut