Luis Enrique: “L’equip ha merescut guanyar”

Luis Enrique: “L’equip ha merescut guanyar”

El tècnic asturià ha destacat el gran esforç i el gran joc de l’equip però ha lamentat la falta d’encert en els últims metres

El FC Barcelona no ha pogut passar de l’empat davant el Vila-real (1-1) en un partit en què els blaugranes no han tingut fortuna de cara a porteria. Tot i l’assetjament culer a la meta d’Asenjo, la pilota no ha volgut entrar fins que Leo Messi ha clavat a l’escaire un espectacular llançament de falta. El tècnic asturià, Luis Enrique Martínez, ha destacat en roda de premsa: “L’equip ha merescut més, hem merescut guanyar, però el futbol no sempre és just”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • "L'equip ha merescut més, hem merescut guanyar. Per joc, per ocasions de gol, aproximacions, oportunitats... Estem en una dinàmica en què hem de fer molt més per poder marcar".
  • "Al final hem pogut rescatar un punt però el futbol a vegades no és just. Hi ha coses per millorar i hem de canviar aquesta dinàmica que no és positiva”.
  • "El Vila-real és un equip que intenta jugar, té jugadors de qualitat. Sap molt bé al que juga, amb pilota i sense".
  • "Sabíem la dificultat del partit davant el Vila-real, però hem merescut la victòria. No tinc cap retret per fer als meus jugadors, hem fet un gran partit".
  • "Les mateixes sensacions que vaig tenir a Bilbao, fins i tot millorades. Hem creat moltes ocasions a l'equip menys golejat de la Lliga, tot i que no hem estat del tot encertats en els últims metres".
  • "Queda molta Lliga, segur que tindrem opció de lluitar-la. Cal seguir millorant i ser encara més forts per solucionar aquesta dinàmica. El més difícil del futbol és marcar gols".
  • "El Vila-real és un equip que m'agrada, capaç de sortir jugant des del darrere i generar problemes si no els pressiones bé, i després és capaç de defensar-se com un dels millors".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut