Els 18 convocats per viatjar a Eibar

Els 18 convocats per viatjar a Eibar

Luis Enrique no podrà comptar per a aquest partit amb els lesionats Iniesta i Rafinha, el sancionat Mascherano ni amb Masip, per decisió tècnica

El FC Barcelona ja està a punt per enfrontar-se a l’Eibar aquest diumenge a Ipurua. Als blaugranes els toca canviar el xip de competició. Després de trencar amb el malefici d’Anoeta i guanyar en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra la Reial Societat (0-1), volen acabar la primera volta sumant un triomf que els permeti continuar pressionant per apropar-se al liderat de la Lliga. Els de Luis Enrique se situen a dos punts del Reial Madrid i a un del Sevilla, i arriben al duel en un bon estat de forma després de guanyar el Las Palmas al Camp Nou (5-0) en una jornada que va servir per retallar diferències a la classificació.

D’aquesta manera, els blaugranes s’han exercitat aquest dissabte al matí al camp número 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per ultimar els detalls del partit contra l’Eibar. La sessió ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip. Un cop finalitzat l’entrenament, Luis Enrique Martínez ha fet pública la llista dels 18 convocats que viatjaran a Eibar aquest diumenge. El tècnic asturià, que no pot disposar dels lesionats Andrés Iniesta i Rafinha, tampoc podrà comptar amb el sancionat Mascherano –acumulació de targetes– ni amb Masip, per decisió tècnica. Rafinha continua el seu procés de recuperació de l’elongació al bíceps femoral de la cama dreta, i la seva evolució en marcarà la disponibilitat per als propers partits.

Així doncs, aquesta és la convocatòria per afrontar aquest diumenge el partit a Ipurua: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut