Acord per al traspàs d'Arthur

Acord per al traspàs d'Arthur

El migcampista arriba al Club per a les pròximes sis temporades, amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros

El FC Barcelona i el Gremio de Porto Alegre han acordat el traspàs del jugador Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, en virtut de l’opció de compra acordada entre els dos clubs al mes de març passat. L’acord subscrit inclou la incorporació immediata del jugador brasiler. El cost de l’operació serà de 31 milions d’euros més 9 milions en variables.

El jugador signarà contracte amb el Club per a les pròximes sis temporades, fins al final de la temporada 2023/24, amb una clàusula de rescissió de 400 milions.

Pròximament us detallarem el programa previst amb motiu de la presentació d’Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo com a nou jugador del primer equip de futbol.

Talent i joc associatiu per al migcamp blaugrana

Nascut el 12 d’agost del 1996 a Goiania (Brasil), Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, més conegut com a Arthur, és un talentós migcampista que destaca pel seu joc associatiu. El futbolista brasiler ha demostrat la seva qualitat al Grêmio, on ha guanyat la Copa de Brasil i la Copa Libertadores. També ha jugat amb la selecció sub-17 i sub-20 de la ‘canarinha’ i tot i estar convocat en algunes ocasions amb l’absoluta encara no ha debutat en una selecció on també figura el blaugrana Coutinho.

Arthur és un futbolista al qual li agrada el futbol de toc i associatiu i que destaca en les triangulacions amb els seus companys d’equip a la medul·lar de l’àrea. Una de les seves virtuts és el desmarcatge, fet que el fa un futbolista dretà perillós prop de l’àrea. Amb els seus 172 cm, Arthur destaca també per protegir bé l’esfèrica i buscar la verticalitat.

El migcampista brasiler va començar a jugar el 2008 a les categories inferiors del Goiás Esporte Clube, on va formar-se fins a fer el salt el 2010 al Grêmio de Porto Alegre. Arthur va progressar fins a debutar amb el primer equip, sota les ordres de Luiz Felipe Scolari. D’aquesta manera, el jugador brasiler aniria obtenint protagonisme de manera progressiva fins a convertir-se en una peça clau de la Copa Libertadores 2017, on va ser escollit MVP en el partit de tornada de la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut