Marc Gual continuarà una temporada més al Barça Lassa

Marc Gual continuarà una temporada més al Barça Lassa

El jugador de Sant Sadurní va arribar el 2011, acumula 21 títols i es mostra “agraït al Club per haver confiat en mi”

Marc Gual seguirà una temporada més al Barça Lassa. El Club i el jugador han arribat a un acord per a la continuïtat del jugador de Sant Sadurní fins al 30 de juny del 2019. Gual, de 37 anys, va arribar a la secció el 2011 i acumula 21 títols.

Aquesta última temporada 2017/18, Marc Gual ha estat una de les peces clau d’Edu Castro, que ha marcat 24 gols i ha fet 24 assistències en els 42 partits que ha disputat. “Estic molt content de poder seguir un any més al Club per demostrar tot el que sé”, ha expressat Marc Gual, mostrant-se “agraït al Club per haver confiat en mi”.

Marc Gual: “El Barça és com la meva segona casa”

El de Sant Sadurní també ha assegurat que “ja fa molts anys que soc aquí i el Barça és com la meva segona casa”. “M’hi he adaptat molt bé i hi estic molt a gust”. Gual s’ha mostrat satisfet pels èxits assolits aquesta temporada i promet “seguir lluitant i treballant per aconseguir més títols”. “És difícil, però ara hem de treballar per superar-nos”. “Hem de tenir tanta il·lusió o més que aquest any”.    

Toni Miró, mànager esportiu de la secció, ha assenyalat que “Gual és un jugador únic i irrepetible”. “Aporta màgia a l’equip, té molta experiència, caràcter de líder i una sèrie de virtuts que el fan imprescindible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut