Martín García Veiga torna a Barcelona

Martín García Veiga torna a Barcelona

El talonador jugarà la propera temporada amb la samarreta blaugrana després de marxar, en el tram final de la passada temporada, a l’USAP de Perpinyà

El Barça de rugbi tornarà a disposar d'un jugador experimentat. Es tracta del talonador argentí Martín García Veiga, que ja va vestir la samarreta del Barça la temporada 2017-2018. De fet, Veiga no va acabar la temporada com a blaugrana, ja que l’USAP de Perpinyà (nou equip del Top 14 francès) el va incorporar com a “Medical Jocker”.

Un “puma” blaugrana

En el temps que Veiga va vestir la samarreta blaugrana, el jugador, sis cops internacional amb la selecció absoluta d’Argentina, va disputar 16 partits (15 a la lliga i 1 a la copa) i va sumar un total de 1.139 minuts, aconseguint anotar un total de 40 punts gràcies a les seves 8 marques.

Martín García Veiga, d’1,81 metres d’alçada, ha assegurat avui mateix que “el Club es va portar molt bé quan l’USAP em va trucar. M’ha servit molt aquesta experiència que vaig viure, i tornar al Barça és una manera d’agrair l’ajut del Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut