Kike Saverio renova fins al 2020

Kike Saverio renova fins al 2020

El davanter d’origen equatorià amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes dues temporades i passa a tenir una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Kike Saverio han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes dues temporades, fins al 2020. Kike Saverio tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros.

Va arribar al Club l’any 2015

L’extrem Kike Saverio, de 19 anys, va arribar a la Masia l’any 2015 procedent del Cornellà. El Juvenil B de Quique Álvarez va ser el seu primer equip amb una generació amb la que va coincidir amb Riqui Puig, Monchu, Collado, Abel Ruiz, Mate i Mingueza, entre d’altres. La seva primera Lliga al Barça la va guanyar la temporada 2016/17 amb el Juvenil B. Aquesta darrera temporada, la 2017/18, ha jugat al Juvenil A tot i que el seu rendiment ha estat condicionat per una lesió muscular de llarga durada que l’ha mantingut molt temps fora dels terrenys de joc. Abans de la seva lesió va ser convocat per uns entrenament de la selecció espanyola Sub19 a Las Rozas (Madrid). A la UEFA Youth League va disputar tres partits de la fase de grups marcant un gol en la victòria del Juvenil A contra el Olympiacos al Miniestadi per 5-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut