Diego Ocampo, nou entrenador del Barça Lassa B

Diego Ocampo, nou entrenador del Barça Lassa B

El tècnic gallec, que signa per a les tres pròximes temporades, liderarà el filial blaugrana a la LEB Or

Diego Ocampo serà l’entrenador del Barça Lassa B, de la Leb Or, les pròximes tres temporades. El tècnic gallec, de 42 anys, prové del Baxi Manresa, amb el qual va aconseguir l’ascens a la Lliga Endesa per al curs 2018/19.

Ocampo compta amb una àmplia experiència en el món de la formació de jugadors i un llarg recorregut a les banquetes, tot i la seva joventut. La seva primera experiència en competicions FEB va ser a la Lliga EBA i a la LEB Or amb el Club Ourense Baloncesto, en el qual exercia d’entrenador ajudant (2001-04).

Gran creixement

Posteriorment, el curs 2004/05 va marxar cap al CB Tarragona, també de LEB Or, en què va ser assistent de Salva Maldonado una temporada. Després, del 2005 al 2007, va ser el primer entrenador de l’equip del Serrallo.

El seu creixement va continuar sent constant i el curs 2007/08 va ser entrenador ajudant de l’Akasvayu Girona de Pedro Martínez abans d’encetar una etapa llarga a Sevilla. I és que Ocampo es va estar al Cajasol Sevilla del 2008 al 2014. En aquests sis anys va ser sempre entrenador ajudant, primer amb Manel Comas, Pedro Martínez, Joan Plaza i Aíto Garcia Reneses.

Primer entrenador

A l’estiu del 2014 Diego Ocampo va ser nomenat primer entrenador de l’UCAM Múrcia, que va completar un bon curs a la Lliga Endesa. La temporada següent, la 2015/16, va entrenar el Movistar Estudiantes, i de l’estiu del 2016 al febrer del 2018 va ser l’entrenador del Divina Seguros Joventut de Badalona. En aquest últim tram de temporada va fitxar pel Bàsquet Manresa per disputar els play-offs d’ascens a la Lliga Endesa i va aconseguir el títol de campió del play-off de la LEB Or.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut