Kevin Möller ja llueix com a blaugrana

Kevin Möller ja llueix com a blaugrana

El porter danès, a l’espera de ser presentat oficialment, ha atès els mitjans del Club i ha mostrat la seva ambició: “Vull guanyar sempre, i per això he vingut al Barça Lassa”

Un cop presentats quatre fitxatges del Barça Lassa 2018/19, l’últim a fer-ho serà el porter Kevin Möller, que ha signat amb el Club un contracte per a les properes tres temporades. El danès ja és a Barcelona, i mentre arriba el dia de posar-se a les ordres de Xavi Pascual, ha atès els mitjans del Club per explicar les primeres impressions com a blaugrana. El nou porter culer, que lluirà el ‘36’ a l’esquena, afirma: “Estic desitjant assumir aquest repte i unir-me al millor club del món”. En aquest sentit, Möller és contundent i ambiciós: “Odio perdre, és igual si és un partit amistós; vull guanyar sempre i per això he vingut al Barça”.

Per definir-se com a porter, Möller evita l’espectacularitat: “Sóc qui ha de fer les aturades, tant és com les faci; el que vull és aturar”. El danès farà parella sota pals amb Gonzalo Pérez de Vargas, amb qui es desfà en elogis: “Som dos porters d’estils molt diferents que ens combinarem molt bé. Estic desitjant treballar amb ell, és un porter de primer nivell mundial”.

Kevin Möller coincidirà al Barça Lassa amb dos compatriotes danesos, amb qui també comparteix selecció, com són Lasse Andersson i Casper Mortensen –també fitxat aquest estiu-. “He parlat amb en Lasse, m’ha explicat com es treballa aquí i què puc esperar; estic content que hi hagi més jugadors escandinaus”, ha conclòs.

El nou porter blaugrana començarà la pretemporada amb els seus nous companys el proper divendres 3 d’agost, i durant el mes que s’allargarà la pretemporada anirà coneixent l’equip dins i fora de la pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut