Completada la primera sessió

Completada la primera sessió

Ernesto Valverde ha dirigit la primera sessió del curs 2018/19 amb els 14 jugadors disponibles del primer equip. Per la seva part, Aleñá ha seguit amb el seu procés de recuperació

El FC Barcelona 2018/19 ja està en marxa. Els blaugranes han completat la primera sessió del curs amb 14 futbolistes del primer equip després que aquest dimecres es completessin les habituals proves mèdiques i físiques. Per la seva part, Aleñá segueix amb el seu procés de recuperació. Ernesto Valverde ha comptat amb els següents jugadors en la sessió celebrada al camp Tito Vilanova: Sergi Roberto, Rafinha, Cillessen, Munir, Sergi Samper, Douglas, Marlon, Nelson Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Lucas Digne, André Gomes, Aleix Vidal, A. Ortolá i Aleñá.

Aquesta tarda es durà a terme la segona sessió a partir de les 19.00 hores per completar la primera doble sessió del curs. En els propers dies s’incorporaran la resta de futbolistes que han estat al Mundial amb les seves respectives seleccions. El primer equip s’exercitarà també aquest divendres i dissabte (en doble sessió).

Samper rep l’alta mèdica

La millor notícia d’aquest primer entrenament l’ha protagonitzat Sergi Samper, que ha rebut l’alta mèdica sis mesos després de ser intervingut a Barcelona d’una fractura al mal·lèol peroneal i de la ruptura del lligament lateral intern del turmell esquerre. Cal recordar que el migcampista del Barça va caure lesionat durant la seva cessió a la UD Las Palmas, en un duel disputat el 6 de gener contra l’Eibar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut