Hi haurà campió del món blaugrana

Hi haurà campió del món blaugrana

Amb el triomf de Croàcia davant Anglaterra (2-1), Ivan Rakitic s’enfrontarà a Umtiti i Dembélé en la primera final mundialista de la història amb duel blaugrana, assegurant un campió culer

Per primera vegada en la història, el FC Barcelona aportarà jugadors a tots dos equips finalistes de la Copa del Món, ja que aquesta serà la primera final dels Mundials amb un duel blaugrana. El conjunt barcelonista estarà representat tant en el combinat francès com a la selecció croata, amb Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé per part dels ‘blues’ i amb Ivan Rakitic per Croàcia, després de derrotar Anglaterra a la segona semifinal per (2-1). Els gols de Perisic i Mandzukic (aquest a la pròrroga), han capgirat la diana inicial de Trippier.

Aquest fet inèdit, a més, suposarà la segona final mundialista de la història amb més representació blaugrana, després de la del 2010, on fins a vuit culers formaven part de la selecció espanyola: Gerard Piqué, Carles Puyol, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Víctor Valdés, David Villa i Pedro Rodríguez.

A més, això assegura que hi haurà, com a mínim, un campió del món blaugrana, que es convertiria en l’11è ( i potser 12è) culer a aconseguir-ho. A més dels vuit jugadors esmentats anteriorment que van ser campions amb Espanya el 2010, també ho va ser Rivaldo el 2002 amb Brasil i Romário –el primer a ser campió del món com a jugador del Barça– el 1994 també amb Brasil. A més, serà la tercera final del Mundial consecutiva amb representació culer (2010, 2014 i 2018), que igualarà també les tres seguides dels Mundials 1994, 1998 i 2002.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut