Rakbank, nou patrocinador regional del FC Barcelona

Rakbank, nou patrocinador regional del FC Barcelona

El National Bank of Ras Al Khaimah es converteix en el Banc Oficial del Club als Emirats Àrabs Units

El FC Barcelona ha anunciat aquest dimarts un acord de patrocini regional segons el qual el National Bank of Ras Al Khaimah (RAKBANK) es converteix en Banc Oficial del Club als Emirats Àrabs Units per als pròxims tres anys (prorrogables a dos més).
La signatura de l’acord s’ha oficialitzat aquest dimarts en un acte que ha tingut lloc a la Llotja Presidencial del Camp Nou i que ha comptat amb la presència del CEO del FC Barcelona, Òscar Grau, i en representació de RAKBANK, el director general de Banca Personal Frederic de Melker.

Aquest acord implica el llançament de nous productes de marca compartida entre ambdues entitats, incloent-hi targetes de dèbit i crèdit Mastercard. A més, els clients de RAKBANK que són aficionats del Barça podran accedir a productes del Club i oportunitats per veure els seus jugadors preferits en partits a Barcelona, entre altres avantatges.

Sobre RAKBANK

RAKBANK, també conegut com el National Bank of Ras Al Khaimah (P.S.C.), és una de les institucions financeres més dinàmiques dels EAU. Fundat el 1976, va experimentar una transformació important el 2001, ja que va canviar el seu nom a RAKBANK i va canviar el seu enfocament de banca purament corporativa a una banca minorista i de petites empreses. A més d'oferir una àmplia gamma de serveis de Banca Personal, el banc ha augmentat els seus préstecs en els segments tradicionals de PIMES, Comercial i Corporatiu en els últims anys. El banc també ofereix solucions de Banca Islàmica, a través de RAKislamic, de les seves 38 sucursals i els seus canals de banca telefònica i Digital. RAKBANK és una societat pública amb seu a l'emirat de Ras Al Khaimah i cotitzada a la Borsa de Valors d'Abu Dhabi (ADX).

Declaracions de Peter England, CEO de RAKBANK:

“Estem molt contents amb aquesta aliança estratègica entre RAKBANK i el FC Barcelona. L’esperit del futbol és atemporal i volem oferir propostes úniques de valor a través de les targetes de crèdit i dèbit de RAKBANK i altres productes bancaris. Això també inclou els beneficis BarçaRewards, que estan relacionats directament amb els aficionats del Barça aquí als Emirats Àrabs Units, i que tenen com a objectiu oferir avantatges molt atractius i privilegis futbolístics”.

Declaracions de Frederic de Melker, director general de Banca Personal de RAKBANK:

“Estem encantats d’associar-nos amb el FC Barcelona, un dels clubs de futbol més importants del món, per convertir-nos en el seu banc oficial al nostre país. Els Emirats Àrabs Units és una nació d’amants del futbol, que segueixen amb avidesa el joc. Per tant, hem considerat convenient apropar-los el seu club preferit a casa, creant una afinitat més gran del segment amb el Club i RAKBANK.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut