La Supercopa, a partit únic el dia 12 d’agost

La Supercopa, a partit únic el dia 12 d’agost

La Federació espanyola ha anunciat aquest dilluns que la Supercopa d’Espanya entre el Barça i el Sevilla es disputarà a partit únic a una seu neutral

FC Barcelona i Sevilla FC disputaran la Supercopa el proper 12 d’agost a partit únic. La Federació Espanyola ho ha anunciat aquest aquest dilluns en roda de premsa després de la reunió celebrada a la seu de la RFEF a Las Rozas, a Madrid. El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ha afegit que “la intenció és que es disputi a Tànger però falta la confirmació oficial”.

Els precedents

El duel més recent entre els dos equips és la recordada final de Copa d’aquest 2018 al Wanda Metropolitano. Els de Valverde, liderats per un Iniesta majestuós, van superar el Sevilla per 0-5.

Pel que fa a la Supercopa, Barça i Sevilla s’han enfrontat amb aquest trofeu en joc els anys 2016 i 2010, sempre amb triomf blaugrana. El 2016, l’equip andalús va disputar el trofeu com a subcampió de Copa, ja que el trofeu l’havia aixecat el Barça, igual que la Lliga. L’equip entrenat per Luis Enrique va superar per 0-2 i 3-0 el combinat entrenat per Jorge Sampaoli.

En l’edició del 2010, el Barça de Guardiola va remuntar al Camp Nou, amb un gran triplet de Lionel Messi (4-0), la derrota al Sánchez-Pizjuán (3-1) del partit d’anada per assolir el títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut