Primer entrenament d’Arthur com a blaugrana

Primer entrenament d’Arthur com a blaugrana

Després de la seva presentació al Camp Nou, el migcampista brasiler s’ha calçat les botes per estar sota les ordres d’Ernesto Valverde en la que ha estat la segona sessió del dia per als culers

Dia complet per Arthur. Després de passar la revisió mèdica, firmar el contracte, ser presentat al Camp Nou i parlar en la primera roda de premsa com a culer, el migcampista brasiler ha xafat la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El motiu: afrontar el seu primer entrenament a les ordres d’Ernesto Valverde de qui, tal com ha declarat, espera aprendre i absorbir els seus coneixements.

A més, el nou fitxatge del Barça ha conegut alguns dels seus nous companys, que han completat la segona sessió del curs. D’aquesta manera, l’entrenament del primer equip ha comptat amb Arthur, Sergi Roberto, Rafinha, Cillessen, Munir, Sergi Samper, Douglas, Marlon, Nelson Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Lucas Digne, André Gomes, Aleix Vidal, A. Ortolá i Aleñá -que segueix el seu procés de recuperació. El primer fitxatge del curs, igual que la resta de blaugranes disponibles, també s’exercitaran divendres (9.30 hores) i dissabte (9.30 i 18.30 hores).   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut