Alessandro Del Piero:

Alessandro Del Piero: "El Barça té les qualitats per aconseguir-ho tot"

L’històric exjugador de la Juventus, Alessandro Del Piero, ha visitat l’entrenament previ al partit que enfronta el Barça amb el Tottenham Hotspurt a la ciutat de Hollywood

Visita especial a la sessió preparatòria del primer equip a la Universitat de Califòrnia de Los Angeles (UCLA). I és que el Barça ha rebut Alessandro Del Piero, que actualment viu a Los Angeles i que s’ha arribat fins a l’entrenament previ al partit contra el Tottenham per parlar amb els jugadors i amb Ernesto Valverde (5.05 hora de Barcelona). L’ex jugador de la Juventus ha parlat del Barça i ha avaluat l’actualitat de l’equip: “El Barça té moltíssima qualitat i molt bons jugadors. Crec que tenen totes les virtuts per aconseguir-ho tot”.

Del Piero també ha destacat la figura de Leo Messi: “Messi és increïble, sempre és una joia veure’l jugar”. I, sobre la marxa d’Andrés Iniesta al Vissel Kobe, el mític jugador italià ha reconegut que el futbol europeu trobarà molt a faltar el de Fuentealbilla. “El període d’Andrés al Barça amb Puyol, Xavi i Leo Messi ha fet escriure un tros de la història del Club”, ha afegit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut