El FC Barcelona completa la primera jornada d'entrenaments als Estats Units

El FC Barcelona completa la primera jornada d'entrenaments als Estats Units

Els homes d’Ernesto Valverde s’han exercitat matí i tarda al Ronaldo Field dels Nike World Headquarters en les dues primeres sessions de la gira

El FC Barcelona ha completat als Nike World Headquarters els dos primers entrenaments a terres nord-americanes. L’han dut a terme al Ronaldo Field -en homenatge de l’exblaugrana Ronaldo Nazàrio- en dues sessions que han comptat amb els 26 jugadors desplaçats als Estats Units, 13 del primer equip i 13 del Barça B.

Abans dels nois, també s’havien exercitat les noies del Femení de Fran Sánchez en un camp d'entrenament que tenia imprès també l'escut del Barça.

Tot i ser a més de 9.000 quilòmetres de casa, aquest i d’altres petits detalls han fet que els jugadors se sentissin des del primer moment com a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les instal·lacions de Nike tenen més de 160 hectàrees, que inclouen pistes de bàsquet, voleibol i tennis per als seus empleats.

Cal recordar que el primer equip tornarà a exercitar-se dijous, a partir de les 10 hores, en la que serà la darrera sessió a Portland. Tot seguit l'equip viatjarà a Los Angeles, on jugarà el seu primer partit de la gira.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut