Denis Suárez: “Vull que aquest any sigui el meu”

Denis Suárez: “Vull que aquest any sigui el meu”

El migcampista gallec aposta, des de Portland, per convertir-se en un jugador important a la plantilla després de l’adéu d’Andrés Iniesta

Porta el ‘6’ i reclama galons. Denis Suárez afronta la temporada “amb molts ànims” i amb “ganes” que aquest any sigui definitivament el seu. “Vull tenir més protagonisme que en les temporades anteriors”, assegura des dels Nike Headquarters de Beaverton (Oregon), on el FC Barcelona està vivint el seu primer dia de gira pels Estats Units.

L’adéu d’Andrés Iniesta li obre les portes a una temporada amb més presència al camp. “Han marxat jugadors importants en la meva posició i espero aprofitar aquestes absències. Sobretot em demanaran un pas endavant i considero que l’he de fer. Tinc capacitat per jugar més minuts que en aquests últims dos anys”, reflexiona, convençut de les seves possibilitats.

Sobre Malcom, flamant fitxatge blaugrana, assegura: “És un jugador molt vertical amb un molt bon u contra u, específic de banda, dels quals no en tenim gaires a la plantilla”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut