Així es presenten els jugadors del Barça B a la gira

Així es presenten els jugadors del Barça B a la gira

Els 13 futbolistes del filial blaugrana convocats amb el primer equip per disputar la gira pels Estats Units ens expliquen qui són i quin ha estat el seu millor moment a Can Barça fins ara
 

Fins a 13 jugadors del Barça B s’ha endut Ernesto Valverde a la gira pels Estats Units amb el primer equip. 13 joves jugadors que buscaran la seva oportunitat durant aquesta pretemporada en terres americanes després d’haver participat ja en diversos entrenaments amb els de Valverde.

Jokin Ezkieta, Palencia, Cucurella, Mingueza, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, C. Pérez, Chumi i Ballou són els joves futbolistes del filial barcelonista que conviuen amb el primer equip a la gira. En el vídeo següent, tots ells es presenten, recorden quan van arribar al Club i expliquen el seu millor moment a Can Barça.

Quin jugador és el més jove de tots? Quin va arribar abans al Club? I, pel que fa als millors records,... quins diran la Youth League? I l’ascens a Segona A? Descobreix-ho tot en aquest vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut