Malcom: “Sé que és un repte però és un somni de la infància”

Malcom: “Sé que és un repte però és un somni de la infància”

El nou jugador brasiler del FC Barcelona s’emmiralla en Ronaldinho i Neymar Jr i assegura que espera aprendre molt de Leo Messi, “el millor jugador del món”

Malcom ha signat contracte i ha estat presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona a la seu de Nike a Portland. “Sé que és un repte jugar al Barça però és un somni de la infància”, ha assegurat, conscient que arriba a un equip acostumat a guanyar. “Estic molt feliç i estic preparat per jugar”, ha declarat, a dos dies del primer amistós de la gira contra el Tottenham Hotspur.

Preguntat pels seus ídols, ha reconegut que s’emmiralla en dos brasilers que van triomfar al Barça, Ronaldinho i Neymar Jr. “Espero seguir els seus passos”, ha afirmat. També ha tingut paraules d’elogi per a Lionel Messi, el seu nou company d’equip, el qual considera “el millor jugador del món” i de qui espera “poder aprendre molt”.

Tant el president Josep Maria Bartomeu com el vicepresident Jordi Mestre i el secretari tècnic, Éric Abidal, han destacat que Malcom és un jugador que el FC Barcelona seguia des del 2014. “Al Corinthians jugava d’extrem esquerre i al Girondins de Bordeus, a la banda dreta. També pot jugar de mitja punta. És un jugador jove amb molt de futur”, ha assegurat Abidal.

Minuts després, Malcom ha saltat al Ronaldo Field del Nike World Headquarters per dur a terme l’habitual sessió fotogràfica davant els mitjans gràfics. Era un escenari diferent del de les últimes presentacions, però la felicitat del protagonista era igual de gran. Malcom ja pensa i vesteix de blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut