Stefanie Van der Gragt: “Estic en el millor equip del món”

Stefanie Van der Gragt: “Estic en el millor equip del món”

La defensa central holandesa, una de les cares noves d’aquesta pretemporada, arriba amb ganes de donar-ho tot: “Estic molt contenta de jugar al Barça Femení”

Stefanie Van der Gragt, que té una grata experiència en equips europeus, s’ha mostrat il·lusionada d’afrontar el nou repte que li espera la temporada 2018/19. “És un somni fet realitat. El Barça és el millor Club del món i estic molt contenta de jugar al Barça Femení”. La defensa central holandesa s’ha definit com una jugadora forta amb un bon desplaçament de pilota: “M’agrada jugar amb les migcampistes i enviar pilotes en diagonal a les davanteres”.

Van der Gragt va signar contracte amb el Barça Femení el passat 4 de juny. “Ara sóc una mica tímida perquè encara no conec la gent”, ha explicat. Una de les actuals jugadores del Barça Femení ha compartit amb Van der Gragt moltíssimes experiències: “Jugo a la selecció holandesa amb Lieke Martens des de fa 12 anys. Hem coincidit a les categories inferiors fins a arribar a l’absoluta, on vam guanyar l’Eurocopa del 2017”. La davantera blaugrana li ha parlat “molt bé del Barça Femení, a ella li agrada ser aquí i això és bo per a mi”, ha afegit una de les noves incorporacions de la plantilla.

A més a més, Van der Gragt ha mostrat la seva cara més propera i ha donat a conèixer alguns dels seus hobbies: “M’agrada passar estones amb els amics i la família, a més de sortir a comprar”. La defensa també ha comentat que sobretot li agraden tots els esports on hi ha una pilota entremig. Finalment, sobre els seus ídols ha destacat que Gerard Piqué és un defensa que li agrada molt, sobretot veure’l sobre el camp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut